
Starter, juuretis ja hapusai (2. osa)
Jätk “Starter, juuretis ja hapusai” postitusele. Seekord räägime põhjalikumalt taigna tegemisest ja tehnoloogiast. Sõna saab taas kord Andrus. Loe lähemalt!
Starter, juuretis ja hapusai
Seekordne postitus on suunatud neile, kes on huvitatud kodusest saiateost. Täpsemalt: sellega alustamisest. Sõna saab meie pere parim kokk Andrus. Loe lähemalt!
Laste lemmik! Mitte nii vaesed rüütlid
Et päeva õigesti alustada, on vaja ühte kiirelt valmivat ja maitsvat hommikusööki. Mina ausalt ei tea, mis sobiks selleks paremini kui vaesed rüütlid. Tegelikult vägagi populaarne retsept, kuid minule meeldib neid teha õige natuke teistmoodi. Loe postitusest!
Koorene kukeseenepasta ehk kuidas Pille esimest korda elus seeni sõi
Kuidas Andruse käe all valmis (laktoosivaba ja gluteenivaba) koorene kukeseenepasta, kuidas Pille esimest korda elus seeni sõi ja mida ta lõpuks arvas. Loe postitusest!